Onze Filosofie

Passie voor pure producten en een diepgewortelde liefde voor de landbouw, dat is waar GroentenUitEdegem.be voor staat. Wij zijn een collectief van boeren uit Edegem die de krachten hebben gebundeld om u de meest verse, biologische en lokaal geteelde groenten aan te bieden. Ons doel is om de afstand tussen het veld en uw bord zo klein mogelijk te maken, en daarmee de versheid en kwaliteit van onze producten te garanderen.

Wat Wij Bieden

Ons assortiment bestaat uit een rijke variƫteit aan seizoensgroenten, bladgroenten, knolgewassen, peulvruchten en vruchtgroenten. Daarnaast verrassen we graag met eetbare bloemen en verse salades die elke maaltijd omtoveren tot een feest. Voor de liefhebbers van gemak zonder in te boeten op kwaliteit hebben we ook groenteboxen en purees in het aanbod.

Onze Duurzame Aanpak

Duurzaamheid is voor ons geen modewoord, maar een concrete praktijk. Wij kiezen bewust voor eco-vriendelijke teeltmethoden en zetten ons in voor duurzame landbouw in Edegem. Onze gewassen groeien op in een gezonde bodem, zonder het gebruik van schadelijke pesticiden. Zo dragen we bij aan een betere planeet en een gezondere gemeenschap.

Verse Groenten, Recht van het Veld

Bij GroentenUitEdegem.be staat versheid voorop. Onze groenten worden dagelijks geoogst en rechtstreeks vanuit onze velden aangeboden in onze groentenwinkel in Edegem. Dit betekent dat u altijd geniet van producten die boordevol smaak en voedingsstoffen zitten.

Verbonden met de Gemeenschap

Als Edegemse boeren zijn wij trots op onze lokale wortels. We hechten veel waarde aan de band met onze klanten en de lokale gemeenschap. Door te kiezen voor onze producten, steunt u de lokale landbouw en zorgt u ervoor dat wij onze tradities en passie voor het vak kunnen voortzetten.

Sluit u aan bij de Beweging

Wilt u ook deel uitmaken van een beweging die kiest voor gezonde voeding, duurzame teelt en de korte keten? Overweeg dan een groente abonnement bij GroentenUitEdegem.be. Zo ontvangt u periodiek een selectie van de beste seizoensgebonden groenten, rechtstreeks van onze boerderij tot op uw bord.

Ontdek de smaak van Edegem en proef het verschil van echt verse groenten. Wij staan klaar om u te verwelkomen in de wereld van GroentenUitEdegem.be!